1. be
  2. decospan
  3. waarden

Eerlijkheid en openheid

Decospan is een eerlijk bedrijf dat met al haar partners op een faire manier wil samenwerken. Problemen stoppen we niet weg, maar leggen we op tafel en lossen we op. Ons Pure Wood charter bekrachtigt bijvoorbeeld onze eerlijke aankoop en ook in onze productie hebben wij niets te verbergen. We nodigen dan ook graag alle klanten uit om onze productie-sites te komen bekijken.

Ondernemerschap

Decospan wil een bedrijf zijn waar mensen zich kunnen ontplooien. We geloven dat iedereen kansen moet krijgen om zijn of haar talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Dat kan alleen als er continu geinvesteerd wordt in de relatie tussen medewerker en werkgever, waarbij iedereen binnen het bedrijf zelf het nodige ondernemerschap aan de dag kan leggen. Decospan motiveert haar medewerkers om pro-actief te zijn en zo het beste in zichzelf naar boven te halen.

Respect

Decospan respecteert zijn medewerkers, klanten, leveranciers en alle andere stakeholders. Er wordt ook verwacht dat het respect wederzijds is voor zowel materiaal, mensen als faciliteiten.

Milieubewustzijn

Bewust met het milieu omgaan is heel belangrijk in onze missie. Het streven naar een CO2 neutrale productie is geen marketingstunt, maar volgt uit onze gefundeerde motivatie. Ons basisproduct fineer is een prachtig natuurlijk product waar ook de volgende generaties van moeten kunnen genieten.

450
medewerkers
 
6
Productie
sites

Streven naar een integraal kwaliteitssysteem

Ons doel is kwaliteit leveren, dag in dag uit. En dat kan enkel als iedereen in heel onze organisatie hieraan meehelpt. We stimuleren dan ook al onze medewerkers om mee te denken in onze integrale visie om enkel te mikken op het beste. Streven naar topkwaliteit zien we dan ook in de breedst mogelijke zin van het woord, van de belangrijkste bedrijfsprocessen tot de kleinste details.

1. Kwaliteit in producten

Decospan streeft ernaar om kwaliteitsproducten af te leveren die voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten. Daarvoor investeren we voortdurend in de modernste machines, opslagsystemen,… Alle investeringen moeten een antwoord bieden op de vraag: "Wordt onze klant hier beter van?"

2. Kwaliteit in service

Het sleutelwoord bij onze service is communicatie. Het goed communiceren van de behoeften van de klant naar de productie staat garant voor de gewenste kwaliteit. Een snelle levering, een goed opgeleid team en een snelle klachtenafhandeling zijn hierbij ook vanzelfsprekend.

3. Kwaliteit in werk

Decospan wil een optimale werkomgeving creëren. Ergonomische bediening van machines, veilige en comfortabele werkkledij, randfaciliteiten,… Al die zaken zorgen ervoor dat het werken minder belastend wordt. Ook investeren we fors in de veiligheid van de werkplaats om ongevallen te voorkomen.