Het leven zoals het is: stage bij Decospan

Een stagiaire of vaste waarde bij Decospan? Marie De Roeck mocht hier twee(!) jaar lang het beste van zichzelf geven. Na een eerste kennismaking tijdens een speeddate was het al snel duidelijk dat er match was tussen Marie en Decospan. En zo geschiedde: Welkom Marie.

Het eerste op haar planning was Batibouw! Zowel bij de organisatie als op de stand werd haar hulp en aanwezigheid enorm gewaardeerd en dat was duidelijk wederzijds. Marie was laaiend enthousiast. Dankzij deze ervaring had zij op slag een goeie basis productkennis mee. Ook een dagje op de baan met één van de salesmensen heeft haar productkennis enorm verrijkt. We laten ook graag Marie zelf even aan het woord over hoe zij die 2 jaar heeft ervaren.

“ Twee woorden: TOP ERVARING! Ik voelde mij hier geen stagiaire maar een echte collega en zo werd ik hier ook behandeld. Ze gaven me de nodige verantwoordelijkheid bij projecten en kon hierin mijn ding doen. Zo mocht ik meewerken op Batibouw en stak ik de stockverkoop in een nieuw jasje. Dankzij de aard van al deze projecten hebben mijn mentor en collega’s mij echt zien openbloeien. Ik heb niet alleen meer zelfvertrouwen gekregen maar ook meer zin voor verantwoordelijkheid.

Mijn takenpakket was hier bij Decospan ook enorm gevarieerd. Zo mocht ik werken aan de website, content schrijven, de stockverkoop organiseren en zo verder. Ze hielden ook steeds rekening met wat ik graag deed en dat was tof. Wat mij vooral is bijgebleven is de collegialiteit. Er is een enorme samenhang tussen de collega’s. Of je nu door de fabriek loopt of naar het andere kantoor gaat, IEDEREEN zegt gedag, ook al ken je die niet persoonlijk. Dan waren er ook nog de losse babbels, veel vriendschap en een bak vertrouwen, kortom ik was hier met mijn gat in de boter gevallen bij Decospan.

Stagiaire of niet, iedereen is hier gelijk!”

Wil je zelf ook stage lopen bij Decospan?

Bekijk hier al onze jobs

Waarmee kunnen we jou helpen?

  1. nl
  2. nl
  3. nl
  4. nl
Decospan

Beleef meer dankzij cookies

Wij proberen u als bezoeker van onze site een zo aangenaam mogelijke ervaring te bezorgen. Daarom gebruiken we cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren en om onze online diensten beter te laten functioneren. Daarnaast gebruiken we cookies om de inhoud van onze websites voor u interessanter te maken. Door anoniem uw surfgedrag in kaart te brengen, kunnen wij onze websites waar nodig verbeteren en inspelen op de behoeften en voorkeuren van u en andere gebruikers. Meer informatie

De cookiestoestemming is van toepassing op de Decospan-websites en subsites van deze merken: Decospan – Parky – Cabbani – Shinnoki – Querkus – Nordus – Look’Likes – Clicwood - Astrata